Τι γίνεται με το δώρο Χριστουγέννων και τις υπολειπόμενες άδειες του 2020;

Τι γίνεται με το δώρο Χριστουγέννων και τις υπολειπόμενες άδειες του 2020;

Τι γίνεται με το δώρο Χριστουγέννων και τις υπολειπόμενες άδειες του 2020;

Τι γίνεται με το δώρο Χριστουγέννων και τις υπολειπόμενες άδειες του 2020 και το επίδομα αδείας αυτού αλλά και τι πρόκειται να γίνει με την μείωση ενοικίου για τις κλειστές επιχειρήσεις Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου και την Επιστρεπτέα προκαταβολή 5, που θα υποβληθεί τον Ιανουάριο 2021, με κατώτατο όριο ενίσχυσης 1.000 ευρώ για όλους τους δικαιούχους, ενημέρωσε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Νομού Ηρακλείου κ. Νίκος Λειβαδιωτάκης, που μίλησε στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη.Ο κ. Νίκος Λειβαδιωτάκης ανάλυσε ποιοι φορολογούμενοι δεν χρειάζεται να συγκεντρώσουν ηλεκτρονικές αποδείξεις μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου τι περιθώριο έχουν οι φορολογούμενοι να καλύψουν το όριο των ηλεκτρονικών αποδείξεων που υποχρεούνται να συγκεντρώσουν για τη φετινή χρονιά και να κατοχυρώσουν το αφορολόγητο και την έκπτωση του φόρου. Σηµειώσε, ότι το ποσό των ηλεκτρονικών αγορών που κάθε φορολογούμενος οφείλει να συγκεντρώσει, είναι το 30% επί του πραγματικού εισοδήματος του µε μέγιστο όριο τα 20.000 ευρώ.

Όποιος φορολογούμενος δεν καλύψει το συγκεκριμένο όριο θα τιμωρηθεί µε πρόστιµο 22% επί της διαφοράς των αποδείξεων που όφειλε να συγκεντρώσει σε σχέση µε εκείνες που συγκέντρωσε.Ο κ. Νίκος Λειβαδιωτάκης επίσης ενημέρωσε τους ακροατές του politica λεπτομέρειες για τον τρόπο χορήγησης της υπολειπόμενης ετήσιας αδείας των εργαζομένων καθώς και τις ημερομηνίες καταβολής του Δώρου Χριστουγέννων όπου για τους Εργοδότες: Έως 21 Δεκεμβρίου για το Κράτος: Έως 21 Δεκεμβρίου για το διάστημα αναστολής των συμβάσεων εργασίας έως την 30η.11.2020 και για το Κράτος: Έως 31 Ιανουαρίου για το διάστημα αναστολής των συμβάσεων εργασίας από 1.12.2020 έως 31.12.2020 .

advanced-floating-content-close-btnΗ δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.