Ιστορική Αναδρομή

Ποιοί Είμαστε

Η Epsilon Φορολογιστικη  ιδρύθηκε τον Μάιο  1992 σαν μια ατομική οικογενειακή επiχειρηση  και με την πάροδο των χρόνων  μετεξελίχθηκε σε  μία ομάδα επαγγελματιών του χώρου της Πληροφορικής & των Οικονομικών Επιστημών, με σημαντική πρότερη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις εταιριών πληροφορικής. Κύρια ενασχόληση μας αποτελεί, η προώθηση και η υποστήριξη Προϊόντων Τεχνολογικής Αιχμής και Εξειδικευμένων Λύσεων Λογισμικού και Υπηρεσιών, με αντικειμενικό σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής οι οποίες είναι προσαρμοσμένες και εναρμονισμένες πλήρως, στις ανάγκες της Ελληνικής κυρίως, και Ευρωπαϊκής γενικότερα αγοράς. Η εταιρία δραστηριοποιείται στις παρακάτω τρεις (3) Επιχειρηματικές Μονάδες:

 1. Εγκατάσταση και Εφαρμογή Συστημάτων Επιχειρηματικού Λογισμικού

Δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων εφαρμογών λογισμικού για επιχειρήσεις και  λογιστικά γραφεία. 19 διαφορετικά προϊόντα ενταγμένα σε τρεις μεγάλες σειρές παραγωγής:

 • Εφαρμογές μισθοδοσίας και HRMS
 • Εφαρμογές για λογιστικά γραφεία
 • Εμπορικολογιστικές εφαρμογές (ERP) για επιχειρήσεις .

 

 1. Ανάπτυξη Λογισμικού βασισμένο στην αρχιτεκτονική Client/Server και Internet
  • Λύσεις Πληροφορικής για εξειδικευμένες (κάθετες) αγορές στον επιχειρησιακό χώρο,
  • Web Εφαρμογές B2B, B2C, Β2E.
  • Web Sites.
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για τη Διοίκηση και Διαχείριση των έργων (Project Management).
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων.
  • Υπηρεσίες Εγκατάστασης, Εκπαίδευσης, Συντήρησης και Υποστήριξης Πληροφοριακών Συστημάτων

 

3. Παροχή Επαγγελματικών Υπηρεσιών στην υποστήριξη και τήρηση του λογιστηρίου των επιχειρήσεων .
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες οποιουδήποτελογιστικου  έργου των επιχειρησεων  που απαιτεί Ολοκλήρωση Συστημάτων (Systems Integration) ή/και Ανάπτυξη Λογισμικού

  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για τη Διοίκηση και Διαχείριση των έργων (Project Management).
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων.

Υπηρεσίες  Εκπαίδευσης  και Υποστήριξης  GDPR – Μισθοδοσίας & λογιστικών Προγραμμάτων .

 

Ένας από τους πρώτους στόχους ήταν η Epsilon Φορολογιστικη να συνδυάσει την εκπαιδευτική δραστηριότητα με την ενημέρωση στοχεύοντας στην ικανοποίηση των αναγκών των στελεχών του ευρύτερου οικονομικού χώρου.

Με διαρκή έρευνα αγοράς με προσεκτική εξέταση των αναγκών και των απαιτήσεων, με καθημερινή επικοινωνία και αλληλεπίδραση μέσα από το τμήμα υποστήριξης πελατών, καταφέραμε να σταθούμε δίπλα στις επιχειρήσεις όλα αυτά τα χρόνια. Η μεγάλη επιτυχία και αποδοχή των λύσεων των προϊόντων και των υπηρεσιών μας είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τη στρατηγική μας.

advanced-floating-content-close-btnΗ δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.