Εμπορική Πολιτική Malus

Σας ενημερώνουμε σχετικά με την εφαρμογή της νέας πολιτικής μας, γνωστής ως “πολιτική malus”, που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2023. Η πολιτική αυτή αφορά την μη-έγκυρη ανανέωση και εξόφληση των ετήσιων συμβολαίων σας.

Με την τήρηση αυτής της πολιτικής, μπορούμε να διασφαλίσουμε τη συνεχή λειτουργία της εταιρίας και την ομαλή παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς.

Παρακάτω παρουσιάζεται ο εκτεταμένος πίνακας:

 

 

Θα θέλαμε επίσης να επισημάνουμε ότι η πολιτική που περιγράψαμε προηγουμένως αφορά αποκλειστικά τα προϊόντα της σειράς Pylon Ηybrid(Commercial,Hospitality,Retail,Restaurant). Η πολιτική malus θα εφαρμοστεί αποκλειστικά σε αυτά τα προϊόντα.

 

Σας καλούμε, λοιπόν, να τηρήσετε την πολιτική malus και να διασφαλίσετε την εγκαίρως ανανέωση και εξόφληση των ετήσιων συμβολαίων σας. Αυτή η πρακτική θα συμβάλει στη συνέχιση της απρόσκοπτης συνεργασίας μας και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για εσάς.

advanced-floating-content-close-btnΗ δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.