Τρόποι και ημερομηνίες Πληρωμών του δώρου Χριστουγέννων και ενημέρωση για την επιστρεπτέα προκαταβολή 5

Τρόποι και ημερομηνίες Πληρωμών του δώρου Χριστουγέννων και ενημέρωση για την επιστρεπτέα προκαταβολή 5

Τρόποι και ημερομηνίες Πληρωμών του δώρου Χριστουγέννων και ενημέρωση για την επιστρεπτέα προκαταβολή 5

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Νομού Ηρακλείου κ. Νίκος Λειβαδιωτάκης μίλησε στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη αναφερόμενος στα τρέχοντα θέματα της οικονομικής επικαιρότητας και ειδικότερα αναφέρθηκε στην νέα ΚΥΑ , ποιες πληρωμές θα γίνουν τον Δεκέμβριο με ποιο τρόπο καθώς και τη ποσό θα πληρωθεί το Δώρο Χριστουγέννων.

Ο κ. Νίκος Λειβαδιωτάκης ανάλυσε την Κ.Υ.Α. που αναφέρει τις λεπτομέρειες για τον τρόπο και τις ημερομηνίες καταβολής του Δώρου Χριστουγέννων, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το πλαίσιο του τρόπου πληρωμής, των ημερομηνιών πληρωμής, των ειδικών περιπτώσεων για εποχικούς ξενοδοχοϋπαλλήλους και υπαγόμενους στο πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», καθώς και τον τρόπο απεικόνισης των εισφορών στην ΑΠΔ, επιλέγοντας όμως μια λύση η οποία όπως θα διαβάσετε στη συνέχεια θα δημιουργήσει και πάλι απίστευτη ταλαιπωρία σε λογιστές και μισθολόγους.

Επίσης ανάλυσε το ποσό πληρωμής για τον . Εργοδότης: ‘οπου Θα πληρώσει το μέρος που του αναλογεί έως την 21η Δεκεμβρίου. Και όταν λέμε «μέρος που του αναλογεί» εννοούμε το δώρο που αναλογεί στην πραγματική εργασία και όσον αφορά το Κράτος: Θα πληρώσει το μέρος που του αναλογεί με βάση το τι έλαβε ο κάθε εργαζόμενος. Δηλαδή αν κάποιος εργαζόμενος έχει λάβει και επίδομα των 534€ αλλά και των 800€ τότε το Δώρο Χριστουγέννων που θα λάβει απ το κράτος θα είναι αναλογικό αυτών των ποσών. Ακόμα ενημέρωσε τους ακροατές για της Ημερομηνίες Πληρωμής Οπου για τους Εργοδότης: Έως 21 Δεκεμβρίου για το Κράτος: Έως 21 Δεκεμβρίου για το διάστημα αναστολής των συμβάσεων εργασίας έως την 30η.11.2020 και για το Κράτος: Έως 31 Ιανουαρίου για το διάστημα αναστολής των συμβάσεων εργασίας από 1.12.2020 έως 31.12.2020.

Ο κ. Νίκος Λειβαδιωτάκης επίσης ενημέρωσε τους ακροατές του politica για τα βασικά κριτήρια της Eπιστρεπτέα προκαταβολή 5 κα την πόρτα των φθηνών κρατικών δανείων και στις νέες επιχειρήσεις οι οποίες κόντρα στην κρίση της πανδημίας άρχισαν να λειτουργούν στο δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου ανοίγει το υπουργείο Οικονομικών.

advanced-floating-content-close-btnΗ δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.