Ν. Λειβαδιωτάκης: Οι φορολογικές υποχρεώσεις μας έως 30 Δεκεμβρίου

Ν. Λειβαδιωτάκης: Οι φορολογικές υποχρεώσεις μας έως 30 Δεκεμβρίου

Ν. Λειβαδιωτάκης: Οι φορολογικές υποχρεώσεις μας έως 30 Δεκεμβρίου

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Νομού Ηρακλείου Νίκος Λειβαδιωτάκης μίλησε στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη αναφερόμενος στα τρέχοντα θέματα της οικονομικής επικαιρότητας και ειδικότερα αναφέρθηκε τη Υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρωθούν έως το τέλος του 2020 και τη μας περιμένει το 2021 καθώς και τα οφέλη από την διαφοροποίηση της εισφοράς αλληλεγγύης σε κάποιες κατηγορίες εισοδημάτων .

Ο κ. Νίκος Λειβαδιωτάκης ανάλυσε ποια ενοίκια μπορούν να διορθωθούν από τα λάθη που έχουν γίνει τους προηγούμενους μήνες. Eπίσης για τα Τέλη κυκλοφορίας αναφέρθηκε η προθεσμία που είναι η 26/2/2021 για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2021, που λήγει την 31-12-2020, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, παρατείνεται έως και την τελευταία εργάσιμη μέρα του μηνός Φεβρουαρίου 2021 κλπ .

Ακόμα ενημέρωσε τι γίνεται με της ασφαλιστικές εισφορές των επαγγελματιών και αγροτών το 2021 και ποιες κατηγορίες πρέπει να επιλέξουμε το επόμενο έτος .

Ο κ. Νίκος Λειβαδιωτάκης επίσης ενημέρωσε τους ακροατές του politica89.8 με λεπτομέρειες για το τι εξαιρείται το 2021 από την εισφορά αλληλεγγύης όπως μισθοί – τόκοι – εισοδήματα – ενοίκια –διατροφή –μερίσματα κλπ και ποια τα οφέλη των φορολογούμενων με παραδείγματα ωφέλειας σε χρήματα .

advanced-floating-content-close-btnΗ δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.