Η κορυφαία εφαρμογή Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού για Τεχνικές / Οικοδομικές Επιχειρήσεις που συνδυάζει την ενοποίηση όλων των υποσυστημάτων ενός τμήματος hr σε μια ενιαία βάση παράλληλα με υψηλού επιπέδου συμβουλευτική υποστήριξη.

Business Μισθοδοσία / HRM Οικοδομικών Επιχειρήσεων

Η μοναδική εφαρμογή της αγοράς η οποία έχει εξειδικεύσει όλες τις ανάγκες των Τεχνικών Επιχειρήσεων με ειδικά εργαλεία και υποσυστήματα που άπτονται των απαιτήσεων των χρηστών και παρέχουν μοναδικά προνόμια απλοποίησης και αυτοματοποίησης των διαδικασιών που εφαρμόζονται τόσο για την εξαγωγή της μισθοδοσίας όσο και για την ευρύτερη διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων. Ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον εργασίας. Διαχείριση απεριορίστων έργων και φάσεων. Αρχείο προτύπων έργων & φάσεων. Διαχείριση απολογιστικών ημερομισθίων. Ολοκληρωμένη διαχείριση ελαχίστων ημερομισθίων. ΑΠΔ Οικοδομικών (ηλεκτρονική & χειρόγραφη). Μισθοδοτική Κατάσταση ανά έργο & φάση. Διαχείριση υπεργολάβων. Υπολογισμός μισθοδοσίας μόνο για υποχρέωση υποβολής ΑΠΔ. Άρθρο Γενικής Λογιστικής ανά έργο. Αυτόματος υπολογισμός πλαφόν οικοδόμων. Το πληρέστερο και πλέον απλουστευμένο  παραθυρικό πρόγραμμα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και λογιστικά γραφεία ως προς τον τρόπο διαχείρισης Μισθοδοσίας με ελαχιστοποίηση του χρόνου εξοικείωσης και εξαγωγής αποτελεσμάτων από την εφαρμογή ειδικότερα όταν υπάρχει ανάγκη για τη διεκπεραίωση ενεργειών για μεγάλο αριθμό πελατών – εταιρειών. O Υπολογισμός μισθοδοσίας μεμονωμένα, μαζικά ή και ξεχωριστά ανά υποκατάστημα ή τμήμα απασχόλησης με μία μόνο κίνηση εξασφαλίζουν την ταχύτερη διαδικασία υπολογισμού της αγοράς. Η Αυτόματη προβολή όλων των λοιπών επιλεγμένων εκτυπώσεων σε χρόνο ελαχίστων δευτερολέπτων παρέχουν αμεσότητα σε όλες τις παρελκόμενες ενέργειες μετά από την ολοκλήρωση των υπολογισμών.

advanced-floating-content-close-btnΗ δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.