Τι πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις στην επιστρεπτέα προκαταβολή 5

Τι πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις στην επιστρεπτέα προκαταβολή 5

Τι πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις στην επιστρεπτέα προκαταβολή 5

Τι πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις στην επιστρεπτέα προκαταβολή 5 και τι γίνεται με τις μειώσεις ενοικίων των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου;

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Νομού Ηρακλείου και Γενικός Γραμματέας της Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η κ. Νίκος Λειβαδιωτάκης μίλησε στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη αναφερόμενος στα τρέχοντα θέματα της οικονομικής επικαιρότητας και ειδικότερα αναφέρθηκε ποιες επιχειρήσεις δύνανται να υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος στην επιστρεπτέα προκαταβολή 5 ,τη διαδικασία και της προϋποθέσεις χορήγησης ενίσχυσης σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά κατά τους μήνες Σεπτέμβριο ως και Δεκέμβριο 2020, ποια στοιχεία πρέπει να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και ποιο είναι το ελάχιστο ποσό ενίσχυσης στην επιστρεπτέα προκαταβολή 5 .
Επίσης αναφέρθηκε για το πότε λίγη η προθεσμία υποβολής αίτησης στην επιστρεπτέα προκαταβολή 5 και ποιες παγίδες πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις για την επιστρεπτέα προκαταβολή 5 έτσι ώστε να μην επιστρέψουν το 50% του εισπραττόμενου ποσού κατά την λήξη της υποχρεωτικής διατήρησης του αριθμού των εργαζομένων την επιχείρησης τους που είναι η 30/6/2021 .
Ο κ. Νίκος Λειβαδιωτάκης επίσης ενημέρωσε τους ακροατές του politica με λεπτομέρειες για το ποιοι δικαιούται έκπτωση ενοικίου για τους μήνες Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2021 με αναλυτικά παραδείγματα ανά κατηγορία μισθωτών και εκμισθωτών ενοικίων.

advanced-floating-content-close-btnΗ δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.